top of page
Movinc.jpeg

PROJEK TAHUN LEPAS

Beckham memberi kembali di MBS

​​​

David Beckham membuat penampilan di Marina Bay Sands semalam apabila beliau mengendalikan klinik bola sepak bersama atlet dari SportsCares Singapura, Olimpik Khas, Persatuan Orang Pekak Singapura dan Persatuan Belia Bedok untuk Orang Kurang Upaya.

RAYA NOSTALGIA KAMPUNG BEDOK 2016 (I)

23.JULAI.2016 (SAT)
BYSD mengadakan sambutan Hari Raya 2016 dengan kelainan...
Mengimbau kembali zaman awal di mana BYSD (dahulunya dikenali sebagai BYS) menjadi sebutan kepada penduduk kampungnya dan apabila sebahagian besar aktivitinya diadakan di tengah-tengah Kampung Bedok, EXCOnya bertemakan sambutan Hari Raya tahun ini - Raya Nostalgia Kampung Bedok 2016!

Tabung Memorial Ee Peng Liang

17.05.2016
Menghadiri seminar membuka mata mengenai Perkhidmatan Sosial yang dikongsi oleh pemimpin dari rantau ini.
"Program Pertukaran Pemimpin Perkhidmatan Sosial Serantau Tabung Peringatan Ee Peng Liang" telah ditubuhkan untuk menyumbang kepada kemahiran dan pembangunan profesional pekerja sosial yang menjanjikan di rantau ini.
Ia juga untuk memperingati "Bapa Kebajikan" - Allahyarham Ee Peng Liang, yang menerima pelbagai pujian untuk kerja-kerja kemanusiaannya.

BYSD mengambil bahagian dalam Larian/Berjalan Reben Oren 2014

​​

Lebih 5,000 orang berkumpul di Plaza Acara Marina Bay Sands untuk Larian Reben Oren Sabtu lalu. Ini termasuk 2,000 belia yang memimpin untuk menentang perkauman, meneruskan sokongan padu sejak pelancaran Orange Ribbon Run tahun lepas!

BOWLINK KE-2 @ SBA

18.05.2016 Penyertaan tetap TAB (Boling Berupaya Ini) kami dalam acara yang diadakan SBA (Persatuan Boling Singapura) - BOWLINKS. Sebuah jalan di mana komuniti kurang upaya dapat beramah mesra dengan mereka dari organisasi lain dalam pertemuan boling penuh keseronokan tanpa persaingan.

20.03.2016 : Kunjungan mesra oleh Bikers Union Singapore

20.MAC.2016
Bahagian BYSD-IKU berbesar hati menerima lawatan Bikers Union Singapura.
Satu pengalaman yang menarik untuk menjadi tuan rumah kumpulan bikers ini, sesi meet & greet dan menyaksikan flag-off untuk perjalanan amal Bikers yang dianjurkan oleh masjid Darul Aman.
Sumbangan yang baik amat kami hargai....sampai berjumpa lagi....

Services

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

Service Name

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

bottom of page